Bouwkavels Groeneweg

€ 230,- per m2
Heide

Omschrijving

Prijzen en grootte

Grondprijs per m²: € 230,00 (exclusief BTW)
Kavelgrootte: zie het overzicht voor de kavel grootte

Informeer naar de actuele beschikbare kavels.

Bij de Groeneweg zijn bouwkavels te koop voor vrijstaande, halfvrijstaande en levensloopbestendige woningen. Het plan is flexibel in te delen m.b.t. de kavelomvang, mits dit ruimtelijk inpasbaar is.
De kavels 9 en 10 zijn geschikt voor een vrijstaande woning. Op de kavels 11 en 12 is er een mogelijkheid voor het bouwen van een 2-kapper of een geschakelde woning. Mocht u interesse hebben in de bouw van een ruime vrijstaande woning, dan kunnen de kavels 11 en 12 eventueel nog samengevoegd worden.

Heide

De rust en ruimte van een dorp, gecombineerd met het gemak van veel voorzieningen op korte afstand – dat is Heide!
In Heide kunt u deel uitmaken van een klein maar hecht gemeenschap en, als u dat zou willen, ook deelnemen aan het rijke verenigingsleven. Terwijl u geniet van het dorpse sfeer, bent u binnen 5 fietsminuten bij een winkelcentrum waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Luttele minuten verder bent u in Venray met zijn bruisende en bekroonde binnenstad, schouwburg, bioscoop en andere voorzieningen.
 
Met de A73, twee NS stations en zelfs een vliegveld op korte afstand, is Heide de perfecte basis voor eenieder die zichzelf een landelijk levensstijl wenst.

Download voor meer informatie de brochure.

+

Details

Koopprijs€ 230,- per m2
KoopspecificatieBTW belast
Aanvaardingin overleg
Aangeboden sinds3 juli 2015
Laatste gewijzigd9 juli 2020
StatusBeschikbaar
Bouwvormn.v.t.

Neem contact op

In de buurt