Klantverhalen

AANGEKOCHT: Boomvalk te Venray

Na een lange zoektocht naar de perfecte woning kwamen we in de zomer van 2016 terecht bij Peelrand Makelaardij. Dankzij hun duidelijke communicatie vonden we het huis waar we direct verliefd op waren. Een prachtige tweekapper welke gebouwd zou gaan worden op de Brabander in Venray. We werden uitgenodigd op kantoor om samen de mogelijkheden te bespreken. Het huis werd voor ons in optie gezet en een aantal dagen later zaten we rond de tafel om het koopcontract te ondertekenen. Onze zomer kon niet meer stuk.

Ineens is het zover…. 17 november 2017 is onze prachtige woning opgeleverd. Dankzij een top aannemer die zijn werk tot in de puntjes geregeld heeft en dankzij Peelrand Makelaardij die ons zeer prettig heeft begeleid en een prettige nazorg heeft geleverd, mogen wij gaan genieten van ons prachtige huis.

Wij raden iedereen aan om met deze twee partijen in zee te gaan.

Groetjes Bas en Soraya

+

VERKOCHT: Steenuil 4 te Bergen

In september 2016 besloten wij om ons huis in Nieuw Bergen te verkopen. Door de zeer positieve ervaring die wij in het verleden hebben gehad bij de koop en verkoop van onze vorige woning in Venray, hadden we wederom besloten om de verkoop via Peelrand te laten lopen.

De professionele manier van het presenteren van onze woning (brochure én video), heeft naar onze mening de verkoop aanzienlijk  bespoedigd.

De persoonlijke communicatie en aandacht tijdens de verkoopperiode was buitengewoon plezierig. Altijd overleg en medewerking m.b.t. tips en adviezen om ons huis nog beter te kunnen presenteren. Na een half jaar was de verkoop rond en na de verkoop nog een prima bemiddeling mogen ervaren  om voor ons een tijdelijke passende woonruimte te regelen.

Wij zullen zeker voor onze volgende koopwoning weer contact met Peelrand opnemen!

René en Loes van Louvezijn

+

VERKOCHT: Landweertweg 5 te Venray AANGEKOCHT: Nieuwbouw aan de Beekweg te Venray

“Peelrand voelt voor ons soms als een goede kennis, die je door de jaren heen op afstand volgt in wat je doet en de stappen die je zet in je leven. 6 jaar geleden was de keus voor Peelrand nog niet zo bewust – we zochten iemand om Toms starterswoning in Meerlo te verkopen, zodat we ons (vanuit Meerlo en Den Haag) konden samenvoegen in Venray.

Peelrand was de eerste partij die we benaderden, eigenlijk naar aanleiding van fijne bezichtigingen die we al hadden meegemaakt met Huub in andere huizen. Met een strak gepoetst huis zaten we klaar met verse koffie en gebak op de open huizen dag. Bij de buren stroomden de kijkers binnen en wij konden het gebak zelf opeten… Gelukkig wist Peelrand het huis kort daarna alsnog met één bezichtiging te verkopen.

Inmiddels zijn we 6 jaar en 2 prachtige dochters verder en hebben we onze fijne jaren ’30 woning in het centrum van Venray vorig jaar verkocht. Met de komst van Hannah veranderden onze wensen van een woning en besloten we het huis te koop te zetten. Dit keer was het harder werken voor Huub, Niek en met name Luuk die onze woning misschien wel 40 keer hebben getoond. Wij werden steeds beter in het zo snel mogelijk opruimen van het hele huis (soms wel 3x in de week).

Gelukkig na veel geduld weer gelukt en inmiddels zijn we de eigenaars (en stalkers) van een mooi stuk grond in de Brabander. We wilden heel graag een huis van Frank Bonants en hebben met Niek en Petra dit project vanaf het allereerste idee gevolgd. Ze zijn net begonnen met graven, dus een paar keer per week rijden we met de meiden langs om te zien of er al iets gebeurd. Opnieuw even geduld hebben, maar als het goed gaat wonen we over een klein jaar weer in Venray. En hopelijk hebben we Peelrand dan voorlopig even niet nodig!”

Tom, Ellen, Hannah en Sophie Coenders

+

VERKOCHT: Carry van Bruggenstraat 6 te Venray AANGEKOCHT: Jerusalem 82 te Venray

Gaarne willen we Peelrand bedanken voor de fantastische begeleiding bij de verkoop van onze woning aan de Carry van Bruggenstraat. Wat ons het meeste heeft getroffen is de snelle werkwijze, het stipt nakomen van alle afspraken, de makkelijke communicatie en de marktkennis  met name van Luuk Jansen;  altijd bereikbaar via de mobiele telefoon. Zijn professionele werkwijze is voor ons uiterst belangrijk geweest!

Ook de begeleiding bij de aankoop van de nieuwe woning hebben we zeer geapprecieerd.
De positieve reacties van vrienden hebben ons doen besluiten voor Peelrand te kiezen; inderdaad de beste keuze!

Harry en Annie Kempen

+

AANGEKOCHT: Reekgraafstraat 7 te Venray

In oktober kwam er een leuke woning op Funda te staan; een oud huurhuis (kluswoning) aan de Reekgraafstraat. We waren ons eigenlijk vooral aan het oriënteren op de woningmarkt en nog niet specifiek op zoek. Toch besloten we het huis te gaan bezichtigen omdat het goed voelde. Dit was wat we zochten! Op een avond konden we gaan kijken en werden steeds enthousiaster, we zagen het wel voor ons daar te gaan wonen. Na een spannend besloten proces werden we een paar dagen later gebeld dat we de hoogste bieder waren. Ons geluk kon niet op!

We hebben een paar keer de huissleutel kunnen lenen van Peelrand om het huis aan vrienden en familie te kunnen laten zien. Een fijne service waar we veel aan hebben gehad.

18 december krijgen we de sleutel van ons huis en kunnen we er een mooi thuis van gaan maken.

Bedankt Peelrand!

Chris & Marieke

+

GEKOCHT: Aan den Heuvel fase 4, kavel 8

GEKOCHT: Aan den Heuvel fase 4, kavel 8

Na inmiddels alweer een paar jaartjes samen te wonen op de Kruidenlaan in Landweert kwamen we toch wel tot de conclusie dat we langzaam maar zeker uit ons huisje groeien.

Afgelopen jaar (2016) vonden wij (Theo en ik) het daarom toch wel tijd om eens rond te gaan kijken naar ons toekomstige droom huisje.

Nadat we veel huizen via Funda hadden bekeken was het ons al heel snel duidelijk dat het moeilijk was om iets te vinden geheel naar onze smaak en dan ook nog eens op een mooie locatie. Dat heeft ons doen besluiten om te gaan kijken naar een nieuwbouwwoning.

Na gericht te zoeken naar nieuwbouw zijn we terecht gekomen bij Peelrand Makelaardij. Daar hebben we de nodige informatie opgevraagd voor de woning die op dit moment voor ons gebouwd wordt.

Aan de balie bij Peelrand zijn we heel goed geholpen door de dames die op dat moment aanwezig waren. Verder zijn we erg goed geholpen en begeleid door de makelaar (Petra) die het verkooptraject van deze woning behandelde. We kunnen niet anders zeggen dan dat we super goed geholpen zijn.

Mede door het prettige contact zullen we er daarom waarschijnlijk ook voor kiezen om onze huidige woning via Peelrand te gaan verkopen.

Theo en Suzanne Smits

+

VERKOCHT: Laagheidehof 24 te Venray

VERKOCHT: Laagheidehof 24 te Venray

“In de zomer van 2016 hebben we de stap gezet om ons huis in de Brabander te koop te zetten bij Peelrand. We wonen hier fantastisch en zijn zeer tevreden over de plek en het huis. De drang naar vernieuwing is echter dusdanig groot dat we het gemak en luxe die we in dit huis kennen even loslaten.

Eind vorig jaar hebben we een mooie kavel op Vlakwater gevonden en een optie genomen. Gelukkig trok de woningmarkt op dat moment aan zodat we in maart 2017 ons huis verkocht hebben aan een leuk stel met twee jonge kinderen die erg enthousiast zijn over de stijl van onze woning.

Peelrand heeft dat allemaal perfect verzorgd. Daarmee komt alles in een stroomversnelling. Kavel kopen, financiering regelen, tijdelijke woonruimte zoeken en dat gaat maar door. We houden van moderne architectuur. We hebben een architect gevonden die bij ons past. Het is enorm inspirerend om ideeën uit te wisselen en met de architect een ontwerp te maken waarbij de omgeving, onze woonwensen en beleving bij elkaar komen. Zelfs onze puberende jongens zijn enthousiast geworden over ons project.”

Wendel, Roel, Toon, Daaf en Huub Verstegen

+

VERKOCHT: Rosa Manusstraat 45 te Venray GEKOCHT: Project Aan den Heuvel fase 4, Kavel 14

VERKOCHT: Rosa Manusstraat 45 te Venray
GEKOCHT: Project Aan den Heuvel fase 4, Kavel 14

Begin juli 2016 besloten we toch eens te gaan kijken naar de 2 huizen waar we al tijden via Funda een oogje op hadden. We woonde al  14 jaar met heel veel plezier in ons huis aan de Rosa Manusstraat maar droomde al jaren van “iets anders”. Op het moment dat we de afspraak maakte voor de bezichtigingen nodigde we Peelrand Makelaardij ook meteen uit voor een oriëntatiegesprek over de mogelijkheden van verkoop voor ons huis. De bezichtigingen liepen op niets uit, maar de stap was gezet.
We hebben nog wat andere huizen bekeken maar ook deze voldeden niet aan onze wensen. Op het moment dat Luuk Janssen bij ons aan tafel zat om de mogelijkheden van ons huis te bespreken, kwamen ook onze bezichtigingen ter sprake. Luuk opperde om toch eens naar nieuwbouw te gaan kijken, aangezien er op dat moment een tweetal leuke projecten in de verkoop stonden. Zo kwam voor ons kavel 14 van het project Aan de Heuvel fase 4 in beeld. Dat was precies waar wij naar op zoek waren!

Maar wat nu….we hebben ons eigen huis nog niet in de verkoop staan, laat staan verkocht… Het project was erg in trek en wij wilde alleen ons huis verkopen als we daarvoor DIT huis konden terugkopen. Toch moest er eerst verkocht worden alvorens wij konden kopen. Dus moest het aan te kopen huis in optie blijven…. Hoe lang kon Peelrand ons dat garanderen? Bovendien waren we nog maar 3 weken bezig met onze zoektocht en was het allemaal erg vrijblijvend gestart. Doen we er goed aan? Kortom heel veel vragen. Daarbij zaten we midden in de grote vakantie en waren er veel mensen op vakantie.  Niek Hettinga was de verkoopbegeleider van het nieuwbouwproject en heeft hierover met ons gesproken, daarbij was hij op de hoogte van de gesprekken die wij met Luuk hadden gehad. Hij begreep onze dilemma’s en heeft ons  vervolgens geholpen de juiste keuzes te maken. Daarbij heeft hij ons ook telkens weer het vertrouwen gegeven dat het wel goed zou komen. En dus stapte wij in het avontuur van verkopen en aankopen….we zouden wel zien hoe het liep. De week erop zouden er foto’s voor Funda gemaakt worden, maar het was zo’n slecht weer dat er besloten werd alleen foto’s te maken voor Facebook. Op een later moment zouden de foto’s voor Funda wel gemaakt worden.

Dat bleek niet nodig. De middag dat de foto’s op Facebook kwamen stroomde de afspraken voor bezichtingen binnen. Het huis was binnen een week verkocht!
En dus tekenden wij zowel het verkoop- als het aankoopcontract op 1 dag.

Het is allemaal erg snel gegaan. Waar wij begin juli bedachten misschien te gaan verkopen, hadden we per 1 november al een huurwoning waar wij tijdelijk zouden gaan wonen i.v.m. de bouw. Dit alles dankzij de goede begeleiding van Peelrand. We hebben ervaren dat er écht wordt meegedacht en dat ze betrokken zijn bij de stappen die je neemt. Door de vakantieperiode waren sommige makelaars en assistenten maar kort betrokken bij de verkoop maar allen waren op de hoogte van ons dossier.

Nogmaals ontzettend bedankt medewerkers van Peelrand Makelaardij:  door jullie hebben we de stap durven nemen om onze droom te verwezenlijken!!

Martien, Kim, Xander en Thijmen Martens

+

VERKOCHT: Wilhelmina Sangersstraat 73 te Venray

VERKOCHT: Wilhelmina Sangersstraat 73 te Venray

In januari 2015 hebben we besloten om ons mooie huis in de verkoop te brengen. De makelaar waar we heel bewust voor gekozen hebben was Peelrand. Deze makelaar is in het Venrayse een begrip qua marktkennis en professionele begeleiding. We maakten kennis met Luuk Jansen. Gezien de goede staat van onderhoud van ons mooie huis sprak hij de verwachting uit ons pand vrij snel te kunnen verkopen.

De naweeën van de recessie en concurrentie van een nieuwbouwproject in de Brabander gooiden echter roet in het eten. Vanaf het moment dat de concurrentie van dit project niet meer speelde en de recessie voorbij was ging het snel met de verkoop. In korte tijd was ons huis met succes verkocht.

We hebben tijdelijk een mooi huurappartement gevonden en kunnen vanaf nu rustig uitkijken naar een geschikt koopappartement of patiowoning.

Gedurende deze 2 jaren heeft Luuk Jansen ons steeds op een professionele maar uiterst vriendelijke wijze ondersteunt en ons moed ingesproken. Hij was het die ons attendeerde op de redenen van stagnatie waardoor wij innerlijke rust kregen en geen ondoordachte stappen gingen ondernemen.

Een speciaal woord van dank gaat ook uit naar de dames op kantoor die ons altijd goed en vriendelijk geholpen hebben.

Nogmaals willen we Peelrand en speciaal Luuk Jansen danken voor de professionele en vriendelijke ondersteuning bij het verkoopproces.

Harry en Tilly

+

GEKOCHT: Andantestraat 19 te Venray

GEKOCHT: Andantestraat 19 te Venray

We wisten zelf niet goed wat we wilden qua huis. Na wat huizen bezichtigd te hebben en onze wensen duidelijker werden, konden we door Huub (maar ook de andere makelaars) gerichter gaan zoeken.

Vervolgens hebben we in “no time” ons huisje gevonden. We zijn daarbij goed geadviseerd en wat we als zeer prettig hebben ervaren is het enthousiasme en de persoonlijke benadering van Huub (maar ook de andere makelaars).

Bedankt voor jullie geduld en goede hulp!

Groetjes Gijs, Resie en de kids.

+