Klantverhalen

VERKOCHT: Zevenblad 34 te Venray GEKOCHT: Nieuwbouw Boomvalk te Venray

“Keuzes maken”

In het voorjaar van 2017 stelden we onszelf de keuze: In onze huidige woning blijven en plannen maken voor duurzame aanpassingen, of nieuwbouw en onze wensen daarin laten verwezenlijken.

Het werd het laatste, nieuwbouw. Het verkooptraject van nieuwbouwproject “Boomvalk” werd verzorgd door Peelrand Makelaardij, en de verkoop van onze huidige woning is ook door Peelrand verzorgd, en we hebben er geen spijt van.

Het resultaat mag er zijn!!

We willen daarom graag iedereen die betrokken is geweest bij de aan- en verkoop hartelijk bedanken voor hun medewerking, en daarmee bedoelen we ook alle medewerkers, want het complete team van Peelrand hebben wij ervaren als zeer professioneel, betrokken, correct, behulpzaam en vriendelijk.

Met onze positieve ervaringen zullen we daarom ook Peelrand Makelaardij van harte aanbevelen bij aan- en/of verkoop van uw woning.

PS: Aangezien onze nieuwe woning waarschijnlijk begin 2019 wordt opgeleverd, zijn we nog op zoek naar tijdelijke woonruimte vanaf 1 sept tot febr. 2019.

Martin en Nancy Veening

+

VERKOCHT: Kamperfoelie 76 te Venray GEKOCHT: Pelgrimslaan 9 te Smakt

Wij willen Peelrand bedanken voor hun snelle en deskundige service.

We kwamen ons droomhuis tegen op de Peelrand app, hebben direct gebeld en een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en een bod uitgebracht. Vijf dagen later hebben we te horen gekregen dat het huis ons is toegezegd.

Daarop hebben wij meteen onze woning in de verkoop laten zetten door Peelrand.
Peelrand schakelde erg snel, ze maakte mooie foto’s en een video. Hierdoor konden we nog op de valreep mee doen aan de openhuizen route, onze woning trok met de openhuizen route erg veel kijkers. Binnen 2 weken was onze woning onder voorbehoud verkocht.

Het is allemaal snel en deskundig verlopen en raden dan ook iedereen Peelrand aan!

Fam. vd Water

+

VERKOCHT: Grotestraat 38 te Well

In december 2012 besloot ik mijn huis in Well in de verkoop te zetten. De eerste tweeënhalf jaar bij een makelaar in de directe regio maar toen dit geen resultaat gaf ben ik overgestapt naar Peelrand.
Een makelaar die in de regio een begrip is en het huis van mijn zus en schoonbroer, ten tijde van de recessie, in de stille verkoop, binnen een maand had verkocht.

Helaas ging het bij mij niet zo snel, het duurde nogmaals tweeënhalf jaar voor het zover was!

Mijn pand was/is specifiek, geschikt voor een kleinere doelgroep, mensen die willen wonen en werken op een plek en de woningmarkt zat in zwaar weer door de recessie. Gedurende deze tijd heeft Huub Janssen mij steeds op

een professionele maar uiterst vriendelijke wijze ondersteunt en moed ingesproken.

Afgelopen december kwam er schot in en werd het uiteindelijk een Wellse schakel van drie huizen. Kopers en verkopers die graag in hun dorp wilden blijven wonen en hun droom zagen uitkomen. Alle drie bij Peelrand Makelaardij in de verkoop en met succes.

Met dank aan Huub Janssen die er in bleef geloven en alle partijen vakkundig begeleidde tot het laatste moment toen er flink wat hobbels genomen moesten worden.

Ook een woord van dank naar het hele Peelrand team dat mij altijd goed en vriendelijk geholpen heeft. Ik kan iedereen Peelrand Makerlaardij aanbevelen!

Christel van Lieshout

+

VERKOCHT: Gildestraat 9 te Bergen

Een huis vol herinneringen….

Medio oktober hebben wij besloten om ons huis te verkopen aangezien we een andere woning hadden gekocht. In mijn zoektocht naar een nieuwe woning was ons op Funda al opgevallen dat de manier van presenteren zoals Peelrand dat doet ons wel erg beviel (foto’s, teksten maar ook social media). Toen we eenmaal gekocht hadden hebben we dan ook niet getwijfeld welke makelaar als eerste mocht komen.

Niek Hettinga nam al snel contact op en we zijn samen een rondje door het huis gelopen zodat Niek een inschatting kon maken voor welk bedrag we het huis te koop gingen zetten en welke voorwaarden daaraan verbonden zaten. Binnen een week was alles duidelijk en we hadden er zo een goed gevoel bij dat we niet eens verder hebben gekeken voor een andere makelaar.

Het feit dat hele goede vrienden van ons in dezelfde periode een huis bij Peelrand hebben gekocht en ook zij zeer te spreken waren over de werkwijze van Peelrand, was een bevestiging van ons gevoel.

In de aanloop naar 11 november hebben we een duidelijk overzicht gekregen met wat er wel en niet in de verschillende ruimtes moest staan om het huis zo mooi mogelijk te presenteren. De fotograaf heeft toen de foto’s en filmpjes gemaakt en het resultaat mocht er zijn.

Toen brak het moment dan aan dat het huis online zou komen te staan: 11 november 2018 om 9.00uur!!! We hebben direct de link van Funda gedeeld op Facebook en hebben hier nog vaak leuke reacties op gekregen. Om 9.10uur ging de telefoon al voor de eerste keer of er een bezichtiging mogelijk was op dezelfde dag nog om 16.00uur, later in de ochtend nog 2x telefoon voor een bezichtiging op maandag en dinsdag. We wisten werkelijk niet wat ons overkwam.

Zaterdag 16.00uur: Niek was er al wat eerder zodat we een en ander konden overleggen en het voor ons meest onverwachte gebeurde, een uur later was ons huis verkocht. In het huis waar zowel alle 3 mijn broers, ik maar vooral ook mijn jongste zoon Luc zijn geboren gaat na 37 jaar dan toch echt een nieuwe familie wonen. Alle randvoorwaarden zoals overname van verschillende zaken en de werkelijke datum van overdracht hebben we zondags nog besproken.

Wij willen met dit verhaaltje nogmaals de gehele Peelrand familie bedanken voor de goede bereikbaarheid, de mooie presentatie, de begeleiding in alles en vooral voor de manier hoe dit alles tot stand is gekomen!!

Peter, Jilke, Daan en Luc

+

GEKOCHT: Merseloseweg 115 te Venray VERKOCHT: Mina Krusemanstraat 14 te Venray

Één-twee-drietje

Medio februari 2017 plaatsten we het bordje te koop in de tuin bij ons huis aan de Mina Krusemanstraat. In september was het huis na diverse bezichtigingen met succes binnen 7 maanden verkocht. Vervolgens moesten we met koper en verkoper een juiste afstemming vinden tussen de overdrachten. Begin dit jaar ontvingen wij de sleutel van ons nieuwe huis aan de Merseloseweg en begon de verbouwperiode.

De overdracht van ons voormalige huis aan de Mina Krusemanstraat 14 en het nieuwe huis aan de Merselosweg 115 liep mooi in elkaar over. Natuurlijk moet je de koper op het ‘juiste’ moment vinden.

De goede begeleiding van Peelrand droeg daar zeker aan bij. Peelrand kende we al en was voor ons een logische keuze.

Inmiddels hebben wij ons gesetteld op deze prachtige nieuwe stek. Hier hebben we ook ons bedrijf aan huis kunnen vestigen, waarbij één van onze wensen uitkwam, wonen en werken op één plek! Wij genieten nog steeds van deze keuze!

Familie Lemmen-Geurts
Bart, Léony, Job & Eva

+

AANGEKOCHT: Boomvalk te Venray

Na een lange zoektocht naar de perfecte woning kwamen we in de zomer van 2016 terecht bij Peelrand Makelaardij. Dankzij hun duidelijke communicatie vonden we het huis waar we direct verliefd op waren. Een prachtige tweekapper welke gebouwd zou gaan worden op de Brabander in Venray. We werden uitgenodigd op kantoor om samen de mogelijkheden te bespreken. Het huis werd voor ons in optie gezet en een aantal dagen later zaten we rond de tafel om het koopcontract te ondertekenen. Onze zomer kon niet meer stuk.

Ineens is het zover…. 17 november 2017 is onze prachtige woning opgeleverd. Dankzij een top aannemer die zijn werk tot in de puntjes geregeld heeft en dankzij Peelrand Makelaardij die ons zeer prettig heeft begeleid en een prettige nazorg heeft geleverd, mogen wij gaan genieten van ons prachtige huis.

Wij raden iedereen aan om met deze twee partijen in zee te gaan.

Groetjes Bas en Soraya

+

VERKOCHT: Steenuil 4 te Bergen

In september 2016 besloten wij om ons huis in Nieuw Bergen te verkopen. Door de zeer positieve ervaring die wij in het verleden hebben gehad bij de koop en verkoop van onze vorige woning in Venray, hadden we wederom besloten om de verkoop via Peelrand te laten lopen.

De professionele manier van het presenteren van onze woning (brochure én video), heeft naar onze mening de verkoop aanzienlijk  bespoedigd.

De persoonlijke communicatie en aandacht tijdens de verkoopperiode was buitengewoon plezierig. Altijd overleg en medewerking m.b.t. tips en adviezen om ons huis nog beter te kunnen presenteren. Na een half jaar was de verkoop rond en na de verkoop nog een prima bemiddeling mogen ervaren  om voor ons een tijdelijke passende woonruimte te regelen.

Wij zullen zeker voor onze volgende koopwoning weer contact met Peelrand opnemen!

René en Loes van Louvezijn

+

VERKOCHT: Landweertweg 5 te Venray AANGEKOCHT: Nieuwbouw aan de Beekweg te Venray

“Peelrand voelt voor ons soms als een goede kennis, die je door de jaren heen op afstand volgt in wat je doet en de stappen die je zet in je leven. 6 jaar geleden was de keus voor Peelrand nog niet zo bewust – we zochten iemand om Toms starterswoning in Meerlo te verkopen, zodat we ons (vanuit Meerlo en Den Haag) konden samenvoegen in Venray.

Peelrand was de eerste partij die we benaderden, eigenlijk naar aanleiding van fijne bezichtigingen die we al hadden meegemaakt met Huub in andere huizen. Met een strak gepoetst huis zaten we klaar met verse koffie en gebak op de open huizen dag. Bij de buren stroomden de kijkers binnen en wij konden het gebak zelf opeten… Gelukkig wist Peelrand het huis kort daarna alsnog met één bezichtiging te verkopen.

Inmiddels zijn we 6 jaar en 2 prachtige dochters verder en hebben we onze fijne jaren ’30 woning in het centrum van Venray vorig jaar verkocht. Met de komst van Hannah veranderden onze wensen van een woning en besloten we het huis te koop te zetten. Dit keer was het harder werken voor Huub, Niek en met name Luuk die onze woning misschien wel 40 keer hebben getoond. Wij werden steeds beter in het zo snel mogelijk opruimen van het hele huis (soms wel 3x in de week).

Gelukkig na veel geduld weer gelukt en inmiddels zijn we de eigenaars (en stalkers) van een mooi stuk grond in de Brabander. We wilden heel graag een huis van Frank Bonants en hebben met Niek en Petra dit project vanaf het allereerste idee gevolgd. Ze zijn net begonnen met graven, dus een paar keer per week rijden we met de meiden langs om te zien of er al iets gebeurd. Opnieuw even geduld hebben, maar als het goed gaat wonen we over een klein jaar weer in Venray. En hopelijk hebben we Peelrand dan voorlopig even niet nodig!”

Tom, Ellen, Hannah en Sophie Coenders

+

VERKOCHT: Carry van Bruggenstraat 6 te Venray AANGEKOCHT: Jerusalem 82 te Venray

Gaarne willen we Peelrand bedanken voor de fantastische begeleiding bij de verkoop van onze woning aan de Carry van Bruggenstraat. Wat ons het meeste heeft getroffen is de snelle werkwijze, het stipt nakomen van alle afspraken, de makkelijke communicatie en de marktkennis  met name van Luuk Jansen;  altijd bereikbaar via de mobiele telefoon. Zijn professionele werkwijze is voor ons uiterst belangrijk geweest!

Ook de begeleiding bij de aankoop van de nieuwe woning hebben we zeer geapprecieerd.
De positieve reacties van vrienden hebben ons doen besluiten voor Peelrand te kiezen; inderdaad de beste keuze!

Harry en Annie Kempen

+

AANGEKOCHT: Reekgraafstraat 7 te Venray

In oktober kwam er een leuke woning op Funda te staan; een oud huurhuis (kluswoning) aan de Reekgraafstraat. We waren ons eigenlijk vooral aan het oriënteren op de woningmarkt en nog niet specifiek op zoek. Toch besloten we het huis te gaan bezichtigen omdat het goed voelde. Dit was wat we zochten! Op een avond konden we gaan kijken en werden steeds enthousiaster, we zagen het wel voor ons daar te gaan wonen. Na een spannend besloten proces werden we een paar dagen later gebeld dat we de hoogste bieder waren. Ons geluk kon niet op!

We hebben een paar keer de huissleutel kunnen lenen van Peelrand om het huis aan vrienden en familie te kunnen laten zien. Een fijne service waar we veel aan hebben gehad.

18 december krijgen we de sleutel van ons huis en kunnen we er een mooi thuis van gaan maken.

Bedankt Peelrand!

Chris & Marieke

+