Klantverhalen

VERKOCHT: George Breitnerstraat 8 te Bergen

Ik ben zeer tevreden zoals mijn huis verkocht is. Ik werd altijd op tijd gebeld als er kijkers kwamen en naderhand kreeg ik altijd een telefoontje hoe de bezichtiging is gegaan.

Ik wil Peelrand Makelaardij dan ook hartelijk bedanken voor de verkoop van mijn huis.

Dank jullie wel!
Wilma Buddiger

+

VERKOCHT: Pastoor Vercoulenstraat 9 te Merselo

In de zomer van 2018 hebben wij besloten om ons huis te koop te zetten.
Het valt niet mee om na 41 jaar een huis dat je zelf (mede) ontworpen hebt en waar je zo lang heel fijn hebt gewoond te verkopen: het werd  toch te groot.

Op 1 augustus namen we contact op met Peelrand Makelaardij. Na een heel informatief gesprek werd direct actie ondernomen: er werden professionele foto’s genomen en er werd een wervelende brochure ontwikkeld.

Binnen enkele weken was ons huis op de app van Peelrand te bezichtigen. Al snel volgden diverse bezichtigingen. Na elke bezichtiging hield de makelaar ons op de hoogte van de stand van zaken.

Alles verliep soepel en plezierig.

Binnen een maand waren we in onderhandeling met de uiteindelijke koper en op 20 september werd naar tevredenheid van beide partijen de voorlopige koopakte getekend.

Inmiddels hebben wij via dezelfde makelaar een prachtige kleinere woning gekocht.

We kijken met een tevreden gevoel terug op een kort maar intensief verkooptraject.

Riet en Theo Martens

+

VERKOCHT: Broekweg 40 te Venray

Ons huis ging ongeveer 5 jaar geleden in de verkoop. Midden in de crisis. Er waren geregeld bezichtigingen. Die werden vanuit Peelrand altijd correct begeleid.

Iedere keer een terugkoppeling met wisselende reacties. Soms positief met als gevolg een 2e bezichtiging, soms ook negatief. Maar het leidde in die periode niet tot een concrete verkoop.

Vaak was ook de verkoop van de woning van de kijker een probleem. In diverse evaluaties werd dat met ons besproken en we hielden moed. We konden altijd terecht met vragen.
Er wordt als een team gewerkt en iedereen is op de hoogte van de stand van zaken.

Uiteindelijk kwam het goed! De aanhouder wint… We zijn aan het inpakken en gaan tijdelijk (tot april 2019) gehuurd zitten.

Dan nog een periode in een woonunit op “aan den Heuvel”. We kijken er naar uit om zelf ons nieuwe huis te gaan bouwen.

Peelrand bedankt.

Fam. van der Zwaan

+

VERKOCHT: D’n Hof 23 te Overloon

In Juni 2018 besloten wij ons huis te gaan verkopen. Wij waren op zoek naar een betrouwbare makelaar in de regio met een breed netwerk. Al snel kwamen we uit bij Peelrand.

Snel daarna kwamen we in contact met Luuk Jansen. Er werden foto’s gemaakt, een mooie brochure & een Funda advertentie.

Na een deelname aan de open huizen dag waren er meerdere partijen die graag een bod wilde plaatsen. Dankzij de goede hulp van Luuk hebben meerdere partijen een kans gekregen om een bod te plaatsen. Hieruit is de verkoop van ons huis gekomen.

Wij kijken terug op een mooie verkoop van ons huis en fantastische begeleiding van de makelaars. De lijnen met de makelaar waren kort wat zeer prettig was voor ons. Geen enkele vraag was teveel en er werd altijd tijd genomen voor je.

Nogmaals heel veel dank hiervoor!

Bart & Danique

+

VERKOCHT: Annie Romeinstraat 40 te Venray

Afgelopen zomer vertelde mijn moeder dat ze kleiner wilde gaan wonen en zo kregen wij de kans om mijn ouderlijk huis te kopen. We hoefden hier niet lang over na te denken. Omdat we nog maar 1,5 jaar in onze huidige woning woonden en we benieuwd waren of we ons huis wel goed konden verkopen belden we met Huub. Huub gaf ons een bevredigend antwoord en dus hebben we hem de opdracht gegeven om ons huis te verkopen.

We hebben voor Peelrand gekozen omdat Huub ook ons huidige huis heeft verkocht aan ons en mijn moeder heel goed heeft geholpen en begeleid met de aankoop van haar woning. Als je dan dus meerdere goede ervaringen hebt is de keuze snel gemaakt. We kregen de vraag van mensen waarom we ons huis niet zelf gingen verkopen? Maar wij waren er van overtuigd dat we dit over moesten laten aan mensen die hun vak verstaan. Binnen een week was ons huis verkocht en konden wij in alle rust bezig zijn met onze toekomstplannen.

Bedankt Huub en collega’s! We zijn erg tevreden over jullie aanpak en manier van communiceren!

Duidelijk, snel en persoonlijk!

Groetjes Olivier, Yvonne en Olivia

+

VERKOCHT: Zevenblad 34 te Venray GEKOCHT: Nieuwbouw Boomvalk te Venray

“Keuzes maken”

In het voorjaar van 2017 stelden we onszelf de keuze: In onze huidige woning blijven en plannen maken voor duurzame aanpassingen, of nieuwbouw en onze wensen daarin laten verwezenlijken.

Het werd het laatste, nieuwbouw. Het verkooptraject van nieuwbouwproject “Boomvalk” werd verzorgd door Peelrand Makelaardij, en de verkoop van onze huidige woning is ook door Peelrand verzorgd, en we hebben er geen spijt van.

Het resultaat mag er zijn!!

We willen daarom graag iedereen die betrokken is geweest bij de aan- en verkoop hartelijk bedanken voor hun medewerking, en daarmee bedoelen we ook alle medewerkers, want het complete team van Peelrand hebben wij ervaren als zeer professioneel, betrokken, correct, behulpzaam en vriendelijk.

Met onze positieve ervaringen zullen we daarom ook Peelrand Makelaardij van harte aanbevelen bij aan- en/of verkoop van uw woning.

PS: Aangezien onze nieuwe woning waarschijnlijk begin 2019 wordt opgeleverd, zijn we nog op zoek naar tijdelijke woonruimte vanaf 1 sept tot febr. 2019.

Martin en Nancy Veening

+

VERKOCHT: Kamperfoelie 76 te Venray GEKOCHT: Pelgrimslaan 9 te Smakt

Wij willen Peelrand bedanken voor hun snelle en deskundige service.

We kwamen ons droomhuis tegen op de Peelrand app, hebben direct gebeld en een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en een bod uitgebracht. Vijf dagen later hebben we te horen gekregen dat het huis ons is toegezegd.

Daarop hebben wij meteen onze woning in de verkoop laten zetten door Peelrand.
Peelrand schakelde erg snel, ze maakte mooie foto’s en een video. Hierdoor konden we nog op de valreep mee doen aan de openhuizen route, onze woning trok met de openhuizen route erg veel kijkers. Binnen 2 weken was onze woning onder voorbehoud verkocht.

Het is allemaal snel en deskundig verlopen en raden dan ook iedereen Peelrand aan!

Fam. vd Water

+

VERKOCHT: Grotestraat 38 te Well

In december 2012 besloot ik mijn huis in Well in de verkoop te zetten. De eerste tweeënhalf jaar bij een makelaar in de directe regio maar toen dit geen resultaat gaf ben ik overgestapt naar Peelrand.
Een makelaar die in de regio een begrip is en het huis van mijn zus en schoonbroer, ten tijde van de recessie, in de stille verkoop, binnen een maand had verkocht.

Helaas ging het bij mij niet zo snel, het duurde nogmaals tweeënhalf jaar voor het zover was!

Mijn pand was/is specifiek, geschikt voor een kleinere doelgroep, mensen die willen wonen en werken op een plek en de woningmarkt zat in zwaar weer door de recessie. Gedurende deze tijd heeft Huub Janssen mij steeds op

een professionele maar uiterst vriendelijke wijze ondersteunt en moed ingesproken.

Afgelopen december kwam er schot in en werd het uiteindelijk een Wellse schakel van drie huizen. Kopers en verkopers die graag in hun dorp wilden blijven wonen en hun droom zagen uitkomen. Alle drie bij Peelrand Makelaardij in de verkoop en met succes.

Met dank aan Huub Janssen die er in bleef geloven en alle partijen vakkundig begeleidde tot het laatste moment toen er flink wat hobbels genomen moesten worden.

Ook een woord van dank naar het hele Peelrand team dat mij altijd goed en vriendelijk geholpen heeft. Ik kan iedereen Peelrand Makerlaardij aanbevelen!

Christel van Lieshout

+

VERKOCHT: Gildestraat 9 te Bergen

Een huis vol herinneringen….

Medio oktober hebben wij besloten om ons huis te verkopen aangezien we een andere woning hadden gekocht. In mijn zoektocht naar een nieuwe woning was ons op Funda al opgevallen dat de manier van presenteren zoals Peelrand dat doet ons wel erg beviel (foto’s, teksten maar ook social media). Toen we eenmaal gekocht hadden hebben we dan ook niet getwijfeld welke makelaar als eerste mocht komen.

Niek Hettinga nam al snel contact op en we zijn samen een rondje door het huis gelopen zodat Niek een inschatting kon maken voor welk bedrag we het huis te koop gingen zetten en welke voorwaarden daaraan verbonden zaten. Binnen een week was alles duidelijk en we hadden er zo een goed gevoel bij dat we niet eens verder hebben gekeken voor een andere makelaar.

Het feit dat hele goede vrienden van ons in dezelfde periode een huis bij Peelrand hebben gekocht en ook zij zeer te spreken waren over de werkwijze van Peelrand, was een bevestiging van ons gevoel.

In de aanloop naar 11 november hebben we een duidelijk overzicht gekregen met wat er wel en niet in de verschillende ruimtes moest staan om het huis zo mooi mogelijk te presenteren. De fotograaf heeft toen de foto’s en filmpjes gemaakt en het resultaat mocht er zijn.

Toen brak het moment dan aan dat het huis online zou komen te staan: 11 november 2018 om 9.00uur!!! We hebben direct de link van Funda gedeeld op Facebook en hebben hier nog vaak leuke reacties op gekregen. Om 9.10uur ging de telefoon al voor de eerste keer of er een bezichtiging mogelijk was op dezelfde dag nog om 16.00uur, later in de ochtend nog 2x telefoon voor een bezichtiging op maandag en dinsdag. We wisten werkelijk niet wat ons overkwam.

Zaterdag 16.00uur: Niek was er al wat eerder zodat we een en ander konden overleggen en het voor ons meest onverwachte gebeurde, een uur later was ons huis verkocht. In het huis waar zowel alle 3 mijn broers, ik maar vooral ook mijn jongste zoon Luc zijn geboren gaat na 37 jaar dan toch echt een nieuwe familie wonen. Alle randvoorwaarden zoals overname van verschillende zaken en de werkelijke datum van overdracht hebben we zondags nog besproken.

Wij willen met dit verhaaltje nogmaals de gehele Peelrand familie bedanken voor de goede bereikbaarheid, de mooie presentatie, de begeleiding in alles en vooral voor de manier hoe dit alles tot stand is gekomen!!

Peter, Jilke, Daan en Luc

+

GEKOCHT: Merseloseweg 115 te Venray VERKOCHT: Mina Krusemanstraat 14 te Venray

Één-twee-drietje

Medio februari 2017 plaatsten we het bordje te koop in de tuin bij ons huis aan de Mina Krusemanstraat. In september was het huis na diverse bezichtigingen met succes binnen 7 maanden verkocht. Vervolgens moesten we met koper en verkoper een juiste afstemming vinden tussen de overdrachten. Begin dit jaar ontvingen wij de sleutel van ons nieuwe huis aan de Merseloseweg en begon de verbouwperiode.

De overdracht van ons voormalige huis aan de Mina Krusemanstraat 14 en het nieuwe huis aan de Merselosweg 115 liep mooi in elkaar over. Natuurlijk moet je de koper op het ‘juiste’ moment vinden.

De goede begeleiding van Peelrand droeg daar zeker aan bij. Peelrand kende we al en was voor ons een logische keuze.

Inmiddels hebben wij ons gesetteld op deze prachtige nieuwe stek. Hier hebben we ook ons bedrijf aan huis kunnen vestigen, waarbij één van onze wensen uitkwam, wonen en werken op één plek! Wij genieten nog steeds van deze keuze!

Familie Lemmen-Geurts
Bart, Léony, Job & Eva

+