Aankopen

Juiste adviseur

Bij het kopen van een huis komen er veel zaken op u af. In korte tijd moet u veel belangrijke beslissingen nemen. Door het grotere aanbod op de huizenmarkt heeft u als koper een uitgebreide keuze en meer dan eens wordt belangrijk of de gevraagde prijs wel correct is. Kennis van de markt is daarbij van groot belang.

Maatwerk

Het inschakelen van één van de Peelrand Makelaars om het aankoopproces deskundig en actief te begeleiden kan u veel voordeel opleveren! De aankoopbegeleiding kan specifiek op uw persoonlijke situatie worden afgestemd. Maatwerk dus.

Plan van aanpak

Als u het huis van Uw dromen heeft gevonden gaat eerst een van onze makelaars het huis met U bekijken. Aan de hand van deze bevindingen wordt gezamenlijk een plan van aanpak opgesteld waarbij uw eigen inbreng in te passen valt.

Terugverdienen

Kortom u kunt zelf bepalen wat u zelf wilt doen of wat u uit handen wilt geven aan onze makelaar. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Naast het gevoel dat u niet alleen staat tijdens het onderhandelingsproces garanderen wij u dat u de kosten van de aankoopbegeleiding er dubbel en dwars uithaalt! Neem gerust contact met ons op en praat eens vrijblijvend met een van onze makelaars over wat wij voor u kunnen betekenen.


Onze tevreden klanten

VERKOCHT Witte Vrouwenstraat 9 te Oostrum

Wij hebben 49 jaren prettig in Oostrum gewoond. Twee en half jaar geleden hebben we besloten, v.w. de gezondheid, op zoek te gaan naar een mooi appartement in Venray.
Ons eerste contact met Peelrand was een appartementbezichtiging. Huub Janssen had de indruk dat wij op dat moment, gevoelsmatig er nog niet aan toe waren om een appartement te kopen.

Zijn juiste advies was; ‘ga naar alle appartementen die te koop zijn kijken’. Na twee en half jaar hebben wij via Peelrand een mooi appartement in Venray gekocht.

Daarna , ook via Peelrand, ons huis verkocht.
Er was een fijne begeleiding zowel met Huub Janssen, als ook met Chris Wilschut en Luuk Jansen.

De afwikkeling van de koop en verkoop is ten volle tevredenheid geschied. Met andere woorden; Peelrand bedankt, wij voelen ons thuis bij jullie.

Kopers en verkoper, u bent in goede handen bij Peelrand.

Vriendelijke groet,
Gerhard en Odalies.

+

Van De Schans naar de Buizerdlaan

Met ,,het verstrijken der jaren,, 2 uitgevlogen kinderen en veel teveel ruimte voor ons tweetjes, was het besluit om onze gezinswoning in de verkoop te doen snel genomen.

De buurt waar wij bijna 15 jaar vertoefden en het ontzettend naar onze zin hadden verlaten, was eigenlijk de moeilijkste stap.
We hadden natuurlijk al eens staan gluren bij het raam van het kantoor van Peelrand Makelaardij en besloten deze te benaderen.

Groot was toen ook de blijdschap toen wij vernamen dat op een steenworp van onze gezinswoning, 6 semi-bungalows gebouwd gingen worden. We zijn onze verkoopmakelaar nog steeds dankbaar voor deze tip, zelf hadden we daar nooit aan gedacht.

De verkoop liep gladjes, bezichtigingen in kerstvakantie-tijd, het tijdstip daarvan en de tegenreacties van potentiële kopers, overal was aandacht voor, afspraken werden keurig nagekomen.

Ook de aankoop van de nieuwe woning verliep soepel, geen enkele vraag bleef onbeantwoord.

Toen de wereld om ons heen veranderde door de komst van Corona, was ‘t vooruitzicht om een jaar te kamperen in afwachting van de bouw van onze nieuwe woning opeens niet zo erg meer.

Een eigen woning hebben we dus nog niet maar de toekomst en de reis daar naartoe is tot nu toe vlekkeloos verlopen.

Dank jullie allemaal daarvoor en vanuit de camping… tot ziens op de Buizerdlaan.

Eric en Karin

+

VERKOCHT Pr. Irenestraat Venray

Met hart en ziel professioneel

Meer dan dertig jaar woonden we met veel plezier in de Oranjebuurt. Via de voordeur dicht bij het Venrayse “stads”centrum en achterom de stilte van het dorp. De mooiste plek van Venray vonden wij. Toch wilden we nog een keer verhuizen, omdat een appartement beter past bij onze veranderde levensstijl. Alleen maar de deur achter je dicht hoeven trekken, als je lang van huis bent.

Via Peelrand kochten we in een week tijd ons appartement in Veltum. Ze schakelen prima bij Peelrand en kennen de lokale markt uitstekend.

Nou nog even ons huis verkopen. In de Oranjebuurt zijn die zo verkocht. Maar toch…… De vraagprijs was hoewel pittig toch reëel, maar ons huis was vooral absoluut niet standaard. Eigenlijk alleen geschikt voor alleenstaanden of een stel zonder kinderen en die vormen een minderheid op die zo  dynamische woningmarkt.

We beleefden een spannend half jaar. Iedere keer vol verwachting, dan weer teleurgesteld, ongeduldig vaak, af en toe gelaten en vooral voortdurend onzeker hoe het verder moet of zal gaan. Als het wat langer duurt, komen vanzelf de twijfels, soms met een tikkeltje wanhoop.

En daar heb je nou een makelaar voor. Bij Peelrand hebben ze veel ervaring, weten hoe de markt werkt en zijn op een persoonlijke manier betrokken, zonder mee te gaan in de emotionele achtbaan zoals wij die beleefden.

De begeleiding was vertrouwenwekkend. Vanaf het begin stelden ze ons op de hoogte van de voortgang van het proces. Vanuit het kantoor helpen ze bij elke stap die je als koper moet zetten. Peelrand is echt op ons belang gericht en dat doen ze op een eerlijke en integere manier. Ze nemen de tijd om degelijk werk te leveren en pakken door als dat nodig is (zo zou Huub dat zeggen). De interne communicatie blijkt uitstekend in orde. Het klopt gewoon en we hebben nooit iets van ongeduld of haast gemerkt, de benadering was altijd vriendelijk, opgewekt eigenlijk (het moet leuk zijn daar te werken). Ze doen hun werk met hart en ziel bij Peelrand

Nu is ons huis verkocht en we hopen dat de nieuwe bewoonster er net zo gelukkig wordt als wij er al die jaren waren. We zijn uitermate blij met de stappen die we het afgelopen jaar hebben gezet. De medewerkers van Peelrand hebben ons bij hand genomen en er professioneel doorheen geloodst.

Zo’n makelaar gunnen we iedereen.

Fam. Emonts

+