Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”

Vanaf vandaag wordt hij op ruim 34.000 adressen verspreid, onze nieuwe zomereditie Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”. Een informatief lifestyle magazine met veel woon- en woning gerelateerde content. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem..
Lees meer

Gasloos bouwen

Vanaf 1 juli 2018 is een nieuw gebouw in principe gasloos. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen mag nog een gasaansluiting worden gerealiseerd.  Het is een stap in het voornemen om in 2050 in Nederland een energieneutrale..
Lees meer

NVM Open Huizen Dag 30 maart 2019

In samenwerking met de NVM organiseert Peelrand Makelaardij op 30 maart as. een Open Huizen dag. Veel van onze woningen zijn van 11.00u tot en met 15.00u geopend om je vrijblijvend te oriënteren. Maak gebruik van..
Lees meer

Doe de Woonwens Check-up!

Wist je dat ‘de wens voor een ander huis’ allang niet meer de enige reden is om je huidige woning te verkopen? Een paar voorbeelden ter inspiratie: historisch lage hypotheekrente, dus lagere maandlasten; omzetten aflossingsvrije hypotheek;..
Lees meer

Social media in de woningmarkt

Wist je dat Facebook in Nederland maandelijks 10,8 miljard actieve gebruikers heeft, waarvan 7,6 miljoen dagelijks? En dat WhatsApp inmiddels al meer dan 11,5 miljoen gebruikers bereikt heeft, waarvan 8,3 miljoen dagelijks? Social media is stevig..
Lees meer

Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”

Vanaf vandaag wordt hij op ruim 34.000 adressen verspreid, onze wintereditie Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”. Een informatief lifestyle magazine met veel woon- en woning gerelateerde content. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem niet..
Lees meer

Wat is de functie van het Kadaster?

In Nederland registreert de Dienst voor het kadaster en de openbare registers sinds 1832 gegevens over een bepaalde onroerende zaak en alle wijzigingen die zich daarin voordoen. Zo legt men de naam van de eigenaar of..
Lees meer

Haal het meest uit een bezichtiging!

BEZICHTIGING? NEEM EEN CHECKLIST MEE EN IEMAND MET VERSTAND VAN ZAKEN. Je staat op het punt een huis te kopen. Spannend! Maar hoe weet je waar je op moet letten als je pas sinds kort nadenkt..
Lees meer