Ander boetebeleid energielabel woningen

Vanaf 3 juli 2019 verandert het boetebeleid bij het energielabel voor woningen. De boetebedragen gaan omlaag. Tegelijkertijd krijgen woningverkopers direct een boete als het energielabel ontbreekt. Voorheen was dat een voorwaardelijke geldstraf. Verplichting Verkopers van woningen..
Lees meer

NVM Open Huizen Dag 05 oktober 2019

In samenwerking met de NVM organiseert Peelrand Makelaardij op 05 oktober as. een Open Huizen dag. Veel van onze woningen zijn van 11.00u tot en met 15.00u geopend om je vrijblijvend te oriënteren. Maak gebruik van deze..
Lees meer

Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”

Vanaf vandaag wordt hij op ruim 34.000 adressen verspreid, onze nieuwe zomereditie Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”. Een informatief lifestyle magazine met veel woon- en woning gerelateerde content. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem..
Lees meer

Gasloos bouwen

Vanaf 1 juli 2018 is een nieuw gebouw in principe gasloos. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen mag nog een gasaansluiting worden gerealiseerd.  Het is een stap in het voornemen om in 2050 in Nederland een energieneutrale..
Lees meer

NVM Open Huizen Dag 30 maart 2019

In samenwerking met de NVM organiseert Peelrand Makelaardij op 30 maart as. een Open Huizen dag. Veel van onze woningen zijn van 11.00u tot en met 15.00u geopend om je vrijblijvend te oriënteren. Maak gebruik van..
Lees meer

Doe de Woonwens Check-up!

Wist je dat ‘de wens voor een ander huis’ allang niet meer de enige reden is om je huidige woning te verkopen? Een paar voorbeelden ter inspiratie: historisch lage hypotheekrente, dus lagere maandlasten; omzetten aflossingsvrije hypotheek;..
Lees meer

Social media in de woningmarkt

Wist je dat Facebook in Nederland maandelijks 10,8 miljard actieve gebruikers heeft, waarvan 7,6 miljoen dagelijks? En dat WhatsApp inmiddels al meer dan 11,5 miljoen gebruikers bereikt heeft, waarvan 8,3 miljoen dagelijks? Social media is stevig..
Lees meer