Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”

Vanaf vandaag wordt hij op ruim 34.000 adressen verspreid, ons nieuwe Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”. Ons vertrouwde magazine “Kijk op wonen” heeft een transformatie doorgemaakt, waarmee het magazine niet alleen voor de woningzoeker interessant is,..
Lees meer

Doe de Woonwens Check-up!

Loop vrijblijvend binnen voor advies! Wist je dat ‘de wens voor een ander huis’ allang niet meer de enige reden is om je huidige woning te verkopen? Een paar voorbeelden ter inspiratie: historisch lage hypotheekrente, dus..
Lees meer

NVM Open Huizen Dag 7 april 2018

In samenwerking met de NVM organiseert Peelrand Makelaardij op 7 april as. een Open Huizen dag. Veel van onze woningen zijn van 11.00u tot en met 15.00u geopend om je vrijblijvend te oriënteren. Maak gebruik van..
Lees meer

Peelrand Select app

HÉT WONINGZOEKER SYSTEEM VAN 2018! De dynamiek van de woningmarkt van nu brengt veel voordelen met zich mee, voor zowel koper als verkoper. Echter, doordat transacties vaak sneller gerealiseerd worden hebben we gemerkt dat bij woningzoekers..
Lees meer

27e editie “Kijk op Wonen!

Vanaf vandaag wordt hij weer op ruim 34.000 adressen verspreid. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem niet ontvangen, laat het ons weten.

NVM Open Huizen Dag 30 september a.s.

In samenwerking met de NVM organiseert Peelrand Makelaardij op 30 september as. een Open Huizen dag. Veel van onze woningen zijn van 11.00u tot en met 15.00u geopend om je vrijblijvend te oriënteren. Maak gebruik van..
Lees meer

Dat mag gevierd worden!

Vastgoed actueel heeft de jaarlijkse Top 250 Makelaardij gepresenteerd. Peelrand Makelaardij is landelijk op de 28e plaats geëindigd en in Limburg staan we zelfs op plaats 3! Een resultaat waar we trots op zijn!

26e editie “Kijk op Wonen!

Vanaf vandaag wordt hij weer op ruim 34.000 adressen verspreid. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem niet ontvangen, laat het ons weten.

25e editie “Kijk op Wonen”

Hij is er weer, onze 25e editie Kijk op Wonen! Bladert u hem ook door, onder het genot van een kopje koffie, bij de kerstboom? Heeft u hem niet ontvangen, laat het ons weten.