27e editie “Kijk op Wonen!

Vanaf vandaag wordt hij weer op ruim 34.000 adressen verspreid. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem niet ontvangen, laat het ons weten.

NVM Open Huizen Dag 30 september a.s.

In samenwerking met de NVM organiseert Peelrand Makelaardij op 30 september as. een Open Huizen dag. Veel van onze woningen zijn van 11.00u tot en met 15.00u geopend om je vrijblijvend te oriënteren. Maak gebruik van..
Lees meer

Dat mag gevierd worden!

Vastgoed actueel heeft de jaarlijkse Top 250 Makelaardij gepresenteerd. Peelrand Makelaardij is landelijk op de 28e plaats geëindigd en in Limburg staan we zelfs op plaats 3! Een resultaat waar we trots op zijn!

26e editie “Kijk op Wonen!

Vanaf vandaag wordt hij weer op ruim 34.000 adressen verspreid. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem niet ontvangen, laat het ons weten.

25e editie “Kijk op Wonen”

Hij is er weer, onze 25e editie Kijk op Wonen! Bladert u hem ook door, onder het genot van een kopje koffie, bij de kerstboom? Heeft u hem niet ontvangen, laat het ons weten.

Opening nieuw kantoor Bergen

Op 17 oktober om 09.00 uur is ons kantoor in Bergen officieel geopend door het knippen van het lint door Niek Hettinga en Luuk Jansen. Kom gerust eens binnen kijken! Patricia Basten-van Kol en Monique Coppus..
Lees meer

Eerste bouwkavel Vennendreef verkocht

Eerste bouwkavel van het kleinschalige bedrijventerrein Vennendreef te Oostrum is verkocht aan Ria van der Heijden van Dierenuitvaartcentrum Venray. De bouwwerkzaamheden zijn dan ook nu in volle gang. Bent u de geïnteresseerde ondernemer en geeft uw..
Lees meer

Bouw Beemdhof Wanssum gestart

De bouw van 4 woningen aan de Beemdhof in Wanssum is gestart! Nog 1 twee-onder-één-kap woning (kavel 8) met garage beschikbaar op een mooie hoeklocatie. Perceel 267 m² met een inhoud van 446 m³. Prijs €..
Lees meer