Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”

Vanaf vandaag wordt hij weer op ruim 34.000 adressen verspreid, onze nieuwe wintereditie Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”. Een informatief lifestyle magazine met veel woon- en woning gerelateerde content. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u..
Lees meer

Norm PFAS versoepeld

Het kabinet heeft een oplossing gevonden voor een groot deel van de bouw- en baggerprojecten, die nu noodgedwongen stilliggen omdat de stikstofnorm overschreden wordt. De regels worden soepeler, zo heeft het kabinet vrijdag 29 november bekend..
Lees meer

Ook aan verkopen gedacht?

Er zijn meer redenen dan u denkt om uw woning nu te verkopen. Waarom zou u langer wachten? Immers…. De hypotheekrente is historisch laag. Bij verhuizen betaalt u meestal geen boeterente. De huizenprijzen zijn in de..
Lees meer

Onze klanten waarderen ons met een 8,9 op Funda!

Op funda kunnen reeds geruime tijd onze klanten een cijfer geven voor de verleende diensten door Peelrand Makelaardij. Wij zijn trots op een gemiddelde van 8,9. Lees de reviews op review Peelrand Funda

Geen bouwkundige keuring, wat zijn je rechten?

In de huidige overspannen woningmarkt zien kopers steeds vaker af van het voorbehoud om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Door deze keuze ontstaan er risico’s op het gebied van herstel(kosten). Hoe Zit Dat? Verkoper..
Lees meer

Ander boetebeleid energielabel woningen

Vanaf 3 juli 2019 verandert het boetebeleid bij het energielabel voor woningen. De boetebedragen gaan omlaag. Tegelijkertijd krijgen woningverkopers direct een boete als het energielabel ontbreekt. Voorheen was dat een voorwaardelijke geldstraf. Verplichting Verkopers van woningen..
Lees meer

NVM Open Huizen Dag 05 oktober 2019

In samenwerking met de NVM organiseert Peelrand Makelaardij op 05 oktober as. een Open Huizen dag. Veel van onze woningen zijn van 11.00u tot en met 15.00u geopend om je vrijblijvend te oriënteren. Maak gebruik van deze..
Lees meer

Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”

Vanaf vandaag wordt hij op ruim 34.000 adressen verspreid, onze nieuwe zomereditie Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis”. Een informatief lifestyle magazine met veel woon- en woning gerelateerde content. Lees hem eens aandachtig door! Heeft u hem..
Lees meer