Klantverhalen

Verkocht in Venray en aangekocht in Wellerlooi

VERKOCHT: Montgomerystraat 4 te Venray
AANGEKOCHT: Kruisstraat 11 te Wellerlooi

Na ruim een jaar onze woning zonder resultaat in de verkoop gehad te hebben bij een andere makelaar, de overstap naar Peelrand gemaakt. Dit door de vele goede verhalen die we over jullie gehoord hebben. En wat we hoopten gebeurde, onze woning was zelfs binnen twee weken verkocht! Dit komt naar ons idee door jullie realistische blik, goede marktkennis en zeer professionele begeleiding.

Ook onze nieuwe woning hebben we aangekocht via jullie. Ook dit verliep super. Wat wij zelf als prettig hebben ervaren is het zeer fijne contact met jullie. Jullie dachten altijd mee en waren snel bereikbaar. Ook de dames op kantoor zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Het voelde als een warm bad en we kijken met veel plezier en tevredenheid terug naar onze samenwerking met jullie.

Peelrand bedankt voor het mede realiseren van onze droom: Een vrijstaand huis met veel grond. We genieten volop!

Coen en Daisy

+

Verkocht en aangekocht in Venray

VERKOCHT: de Schans 78 te Venray
GEKOCHT: Patersstraat 21-A te Venray

We hadden destijds ons huis te koop gezet, omdat we graag in het centrum wilde gaan wonen. We zochten naar een klushuis. Peelrand heeft een goede naam in Venray en om deze reden kozen we voor Peelrand.
De brochures zijn erg duidelijk. De begeleiding is goed. Zowel bij de verkoop als bij de bezichtigen en aankoop van een nieuwe woning.

Na een groot aantal bezichtigen vielen we voor de Patersstraat. We waren er 2 jaar geleden ook al geweest, maar toen was de prijs niet interessant voor ons, maar toen er een flinke prijsdaling kwam gaf dat ons meer mogelijkheden. We vielen voor dit pand vanwege het grote woonoppervlak, een grote tuin en de locatie.

En wat we helemaal geweldig vonden was, dat we dit woon-winkelpand helemaal naar eigen wens konden indelen naar een compleet nieuw woonhuis. Na een uitgebreide bouwkundige keuring en een asbestinventarisatie-rapport, hebben we een plan opgesteld en bij allerlei onderaannemers prijzen opgevraagd. Daarna hebben we een bod gedaan en het pand gekocht.
Het verkrijgen van een hypotheek verliep moeizaam. De meeste geldverstrekkers vonden het een probleem, omdat er een winkelbestemming op het pand zat en omdat er nogal een flink bedrag voor de renovatie nodig was. Theo Philipsen, (vd Mortel assurantie) wist de geldverstrekker te overtuigen, omdat hij het pand en de gemeente Venray kent.

Sinds maart 2016 is de bouw in volle gang. Een flinke klus met hier en daar onverwachte tegenslagen. Maar we zien het huis steeds mooier worden en ook zoals we het ons voorgesteld hadden. We zien er naar uit om er te gaan wonen met ons gezin.

Patrick en Sandra van Lanen

+

Verkocht en aangekocht in Venray

VERKOCHT: De Heuvelaar 43 te Venray
AANGEKOCHT: Ouverturestraat 32 te Venray

In de zomer van 2016, hebben wij, Ivo en Nicole Voesenek, doen besluiten om ons appartement aan de Heuvelaar 43 in Venray, in de verkoop te gaan zetten. Wij hebben ruim 11 Jaar na volle tevredenheid in dit appartement met prachtig uitzicht over de Brabander en bebossing nabij het Sint Anna terrein gewoond. Afgelopen zomer wilde wij onze volgende stap gaan maken, wij wilden naar een huisje, boompje (in tuintje), en misschien volgt in de toekomst ook nog wel een beestje (konijntje) voor onze zoon Jesper.

Na wat speurwerk in makelaarsland, hebben wij uiteindelijk Peelrand Makelaardij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vanwege de vele positieve reacties welke zij kregen op Internet. Het eerste kennismakingsgesprek met Luuk Jansen voldeed direct aan deze verkregen verwachtingen. Het was een zeer prettig gesprek, we kregen direct het gevoel dat Luuk erg betrokken is, wat gelijk een vertrouwd gevoel geeft. Wij kregen een eerlijk en duidelijk advies vanuit Peelrand Makelaardij.

1 week voorafgaand aan de Open Huize route van 1 oktober 2016 is de verkoop van ons appartement gestart en……

na welgeteld 5 weken is zowel de verkoop van ons appartement, als ook (en voor ons echt bijzonder) de aankoop van onze nieuwe woning via Peelrand, op 1 en dezelfde dag geschied. Natuurlijk zit hier een factor geluk bij, maar, mede dankzij Peelrand Makelaardij, een makelaar waarbij de lijnen kort zijn, er een duidelijke en snelle prettige communicatie is, maar ook zeker, nogmaals het vermelden met hoofdletters waard, door MEEDENKEN en BETROKKENHEID in de persoon van  Luuk Jansen, kunnen  wij “ons droomhuis” in 2017 kunnen gaan betrekken.

Wij durven gerust te zeggen Peelrand Makelaardij een aanrader voor iedereen!

Ivo, Nicole en Jesper Voesenek

+

Verkocht: Daem v. Kekenstraat 2, gekocht: Buizerdstraat 10

Bergen

We waren al wat langer aan het rondkijken naar een woning met een wat grotere tuin en een leefkeuken. Toen we deze eenmaal gevonden hadden, wilden we graag eerst onze eigen woning verkocht hebben. Na het eerste gesprek met Peelrand hadden we een goed gevoel en een zekere “klik”. Peelrand heeft een zeer realistische insteek en dat sprak ons wel aan, door ons huis goed in de markt te zetten, verliep de verkoop ook erg snel. Door de goede ervaring met onze verkoop, was de keuze al gemaakt voor de volgende stap en hadden Peelrand gevraagd ons te begeleiden met de aankoop van ons huidige huis, ook hier met een goed resultaat.

Peelrand nogmaals bedankt voor het begeleiden van bovenstaand traject!

+

Fam. Verhoeven, de Schans 50

Venray

10 jaar geleden besloten wij te verhuizen van Eindhoven naar Venray.

Diverse makelaars hebben we toen gesproken en ontmoet, echter Peelrand gaf ons het beste gevoel.

Toen wij dus ons huis in Venray wilde gaan verkopen was het voor ons niet moeilijk om te beslissen welke makelaarskantoor dat mocht gaan doen. En daar hebben we geen spijt van gekregen.

Dankzij Peelrand, en dankzij Huub Jansen is ons huis verkocht en kunnen we weer nieuwe dromen laten uitkomen. Team Peelrand hartelijk dank voor de goede zorgen.

Familie Verhoeven (De Schans 50 in Venray)

+

Roy en Marlie Bexkens-Vermazeren

Venray

Eind vorig jaar besloten wij een volgende stap te zetten en uit te gaan kijken voor een nieuw huis. De markt trok weer wat aan en dat zou het verkopen van onze woning ook eenvoudiger moeten maken.

Ons uiteindelijke nieuwe huis werd door Peelrand te koop aangeboden. Ook al waren zij de makelaar van de verkopende partij, de bezichtigingen, gesprekken en uiteindelijke onderhandelingen zijn, voor ons als koper, keurig verlopen. Er was sprake van openheid en eerlijkheid. Wij hadden ons nieuwe huis gekocht!
En toen moest ons huis nog in de verkoop. Hier hebben wij voor Peelrand gekozen. Het uitgebreide netwerk van Peelrand met de verwachting dat ze voor ons huis snel genoeg een koper zouden vinden, hebben ze waar gemaakt.

Door het inzetten van social media, is ons huis razendsnel verkocht en dat pas drie weken nadat wij ons nieuwe huis hadden aangekocht! Je kunt je voorstellen dat er nogal wat zaken geregeld moesten worden, maar met wie we op kantoor ook contact hadden, het team van Peelrand is zo op elkaar ingespeeld, dat alles soepel is verlopen. Nog een paar weekjes en dan nemen wij intrek in ons nieuwe huis en ik hoop dat de kopers van ons oude huis er net zo naar uitkijken als wij!

Roy en Marlie Bexkens-Vermazeren

+